ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ НА САЙТА НА
ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ НА САЙТА НА ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ – БЪЛГАРИЯ АД

Стъпка 1: Регистриране на клиентски профил в системата за онлайн плащания на Интерхотел Сандански – България АД
На е-mail, който посочвате при регистрацията си ще получите писмо за активиране на Вашия профил. Ще бъдат активирани само профили, които са с коректно попълнени имена /име и фамилия; търговско наименование/. Данните от полето „Име“ в регистрационната форма ще се използват за попълване на „Име на купувач“ в трансакционната бележка, издавана при успешно плащане.

Стъпка 2: Избирате документ за плащане
Във Вашия профил се съдържа информация за всички неплатени, платени, анулирани документи, както и за сумите, които са върнати, ако има такива. Всички документи имат свой уникален номер, дата на издаване, точно посочена сума и може детайлно да се разгледат. Ако желаете да разгледате детайлите по избран от Вас документ, кликнете върху номера на документа, за да го визуализирате на екран. Този документ може да се съхрани или разпечата.

Изберете тези документи, които желаете да заплатите и натиснете бутона „Плати“.

Стъпка 3: Плащане
След като натиснете бутона „Плати“ ще се отвори платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта

  1. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация;
  2. При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Препоръчваме Ви да запазите Вашата трансакционна бележка;
  3. При съобщение за неуспешно плащане, опитайте отново, като внимателно въвеждате данните на вашата карта. При повторен отказ, опитайте плащане с друга карта.

 

ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ НА ФАКТУРИРАНИ ПОРЪЧКИ В САЙТА НА ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ. ПОЛЗВАНЕ НА ПЛАТЕНИТЕ УСЛУГИ

Интерхотел Сандански се задължава да осигури ползването на услугите, договорени и резервирани предварително, и платени от клиента онлайн през сайта на Интерхотел Сандански според предоставените от клиента данни: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, редовни и допълнителни легла, цена за нощувка, други заявени и платени предварително услуги.

Всички цени в интернет страницата на Интерхотел Сандански са в лева (BGN), с включен 9% ДДС, туристически данък и застраховка. Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ).  Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута. 

Пълно описание на предлаганите от Интерхотел Сандански стоки и услуги може да се получи на сайта на Интерхотел Сандански, по телефона или под формата на оферта към конкретно запитване.

Всеки документ за плащане, качен в даден клиентски профил, може да се визуализира на екран, да се разпечатва и да се съхранява.

Финансовите параметри и основанието на всеки платежен документ, качен в профила на клиента, съответстват на условията, които са договорени между Интерхотел Сандански – България АД и клиента. Всички платежни документи и разяснителна информация към тях се изпращат на клиентите предварително по електронен път (е-mail) и клиентите са запознати с тях преди да ги видят в своя профил на сайта на Интерхотел Сандански – България АД.

Условията за възстановяване на заплатени суми при анулации, неявяване и промени по резервации, както и за договорени и извършени от Интерхотел Сандански – България АД други услуги, отговарят на посочените във Вашия договор с Интерхотел Сандански – България АД.
При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна трансакция по картата, с която е извършено плащането.

Важно!
Всички документи за плащане (фактури), които са качени в профилите на клиентите, предварително се изпращат на клиентите (по пощата или по e-mail) и те във всеки един момент могат да ги сравнят, преди да ги платят онлайн през сайта на Интерхотел Сандански – България АД.

 

ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ С БАНКОВИ КАРТИ ЧРЕЗ ВИРТУАЛЕН ПОС

Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro.

При този метод за плащане се отваря платежната страница на обслужващата ни банка (ОББ). Платежният екран се намира в 3-D Secure среда, осигуряваща пълна защита на въведените картови данни: номер на карта, срок на валидност, CVV2/СVС2 код, име на картодържател.

При карти, изискващи допълнителна 3-D автентикация, регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на Вашата банка Издател, където въвеждате Вашата паролата за автентикация.

Интерхотел Сандански – България АД няма достъп до данните от картата на картодържателя, а само обслужващата ни банка.
Интерхотел Сандански – България АД няма достъп до автентикационните данни на картодържателя, а само неговата банка Издател.

Важно!

  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате и задължително запазвате.
В момента на онлайн плащането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане.
При съобщение за неуспешно плащане, опитайте отново, като внимателно въвеждате данните на вашата карта. При повторен отказ, опитайте плащане с друга карта.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

  • Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка;
  • Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2);
  • В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

ВАЖНО!
Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с онлайн плащанията в Интерхотел Сандански до e-mail: [javascript protected email address] или позвънете на телефон:  074631136.

 

Седалище и данни за контакт по търговска регистрация:
Интерхотел Сандански – България АД, адрес: София, 1000, ул. Кърниградска 19, ет. 4
Лице за контакт: Радостина Георгиева
Тел: + 359 2 93 200 66
Е-mail: [javascript protected email address]

 

ЛИЧНИ ДАННИ
Вашите лични данни са защитени съгласно законодателството на Република България и се използват единствено от отдел Маркетинг и продажби на Интерхотел Сандански. Интерхотел Сандански – България АД, собственик на Интерхотел Сандански, е записан в регистъра на юридическите лица - администратори на лични данни под №142 155
Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни на трети лица.

 

За да продължите с плащането, е необходимо да декларирате, че сте запознати и съгласни с настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯ НА САЙТА НА ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ